ModelBusiness

Our vision & Our mission

The only way to do great work is to love what you do!

love what you do!

Onze Visie

Het niveau van gastvrijheid ligt in bepaalde landen een behoorlijk stuk hoger dan in Nederland. Binnen bepaalde culturen begrijpen ze dat business valt of staat met gastvrijheid van het hoogste niveau. 

Wie wordt er niet blij van een representatieve dame of heer die u met een leuke babbel te woord staat en u volgens de etiquette verder helpt. 

Door onze eigen internationale reiservaring waar wij in diverse landen de lokale gastvrijheid hebben mogen ervaren. Streven wij met het team van ModelBusiness naar gastvrijheid van internationale allure.

Vandaag de dag is uiterlijk vertoon binnen ons straatbeeld het eerste waar naar wordt gekeken, maar wat maakt iemand nou echt mooi? Over smaak valt niet te twisten, maar de uitstraling van iemand weerspiegelt wel een karakter. Vanuit ModelBusiness selecteren wij op representatieve dames en heren met een toegankelijk en puur karakter.

Onze Missie

Met het team van ModelBusiness creëren wij toegankelijke en internationale gastvrijheid waardoor mensen zich welkom voelen. Wij streven met de inzet van onze professionele dames en heren naar gastvrijheid van internationale allure.

Het team van ModelBusiness zijn van nature sfeermakers en zij worden zorgvuldig door het management van ModelBusiness geselecteerd. Doormiddel van een hospitality training en het delen van onze kennis en ervaring worden onze dames en heren klaargestoomd om de wereld van evenementen en het bedrijfsleven te betreden.

De uitstraling van het team is gebaseerd op de kennis van de etiquette en aangepast op de trend van vandaag. 

Onze missie is dan ook, hospitality in de tijd van NU.

Teamwork makes the dream work

Werken voor ModelBusiness heeft mij nu al onwijs veel geleerd. Ik werk er nu iets langer dan een jaar en heb al hele toffe klussen mogen doen!

Van mensen ontvangen op de meest exclusieve events tot het shooten van nieuwe content voor verschillende winkels. Maar ook opdrachten zoals het begeleiden van kids bij een “drijf-in bioscoop” of het uitdelen van leuke goodies voor de opening van een vernieuwd stadscentrum. Iedere klus is altijd tot in de puntjes verzorgd en dankzij de heldere en fijne communicatie vanuit Merel verlopen deze ook altijd goed.

Lotte
Werkzaam sinds 2019

ModelBusiness heeft mij laten groeien op het gebied van mijn professionaliteit tijdens evenementen.

Ik ben onderdeel van de tofste evenementen van Nederland, heb mijn netwerk kunnen vergroten, ben een stuk zelfstandiger geworden en heb de leukste baan die ik met een lach op mijn gezicht, gezamenlijk met leuke meiden vervul! Een opdracht van ModelBusiness is altijd tot in de puntjes geregeld en ik kijk er altijd naar uit om weer aan de slag te mogen voor dit fijne bedrijf!

Lisanne
Werkzaam sinds 2018

ModelBusiness is een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Ik ben een aantal jaar geleden benaderd om bij hen te komen werken. De flexibiliteit en de toffe klussen is wat mij enthousiasmeert. Over de knappe koppen nog geeneens gesproken. Alle lof voor dit bedrijf.

Janice
Werkzaam sinds 2018

Ik werk nu bijna een jaar voor ModelBusiness met veel plezier!

De opdrachten, werkzaamheden en collega’s zijn erg divers wat het voor ons als host/hostess leuk maakt. Er is ruimte voor onze interesses en kwaliteiten, daaruit worden verschillende klussen ons toegezegd. Denk aan een gastenlijst beheren bij een VIP gedeelte, gastvrouw in een chique restaurant, een fotoshoot voor een sieradenmerk, cadeaus uitdelen in winkelcentra en ga zo maar door. Ik ben een super tevreden hostess en kan niet wachten op wat ons aankomend jaar te wachten staat!

Esmee
Werkzaam sinds 2019

Het fijne aan de samenwerking met ModelBusiness is dat het bedrijf goed op de hoogte is van je kwaliteiten.

Je wordt op een ‘job’ ingezet waar je goed tot je recht komt, waardoor je nog meer plezier uit je werk haalt. De jobs variëren per keer, hierdoor kom je op verschillende plekken terecht en leer je omgaan met allerlei soorten mensen. Het is dus nooit saai op de werkvloer! Het team staat altijd voor je klaar waardoor de communicatie soepel verloopt en je snel weet waar je aan toe bent.

Ricardo
Werkzaam sinds 2020

Wauw wat een top bedrijf is ModelBusiness.

Ik werk er inmiddels al 5 jaar en ben altijd met plezier naar mijn werk/opdrachten gegaan! Alles is netjes geregeld van duidelijke briefing vooraf tot aanspreekpunt op locatie! Merel is een top werkgever, legt je alles tot in de puntjes uit en zorgt altijd dat de opdrachten een feestje zijn! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik voor dit geweldig mooie bedrijf mag werken en allemaal mooie herinneringen mag opbouwen. Op naar nog meer mooie jaren!!

Manouk
Werkzaam sinds 2016
Hospitality
0

Het aantal opdrachten waar wij tijdens events de hospitality voor hebben verzorgd.

Modellen
0

Het aantal actieve modellen dat ModelBusiness nu in haar database heeft verwerkt.

Events
0

Het aantal events wat wij door de jaren heen hebben georganiseerd.

Promoties
0

Het aantal promotie acties wat wij tot op heden voor bedrijven en merken hebben uitgevoerd.