ModelBusiness

Meet the team

The only way to do great work is to love what you do!

love what you do!

Merel Braber - Directrice

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Merel Braber en ik ben de Directrice van Modelbusiness.

Op mijn 25e ben ik gestart met mijn bedrijf, door eerst mezelf in te zetten op opdrachten en al snel collega Hosts & Hostesses met mij in te zetten. 

Na 3 jaar vallen en opstaan is onze naam in de Hospitality wereld gevestigd. We bestaan nu ruim 8 jaar en wij weten dagelijks met ons hechte team zeer uiteenlopende event gerelateerde opdrachten met succes in te vullen.

Petra Bos - Office Manager

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Petra Bos en ik ben in 2020 begonnen als Office Manager bij Modelbusiness.

Als Office Manager verzorg ik het algehele reilen en zeilen op ons prachtige kantoor in Bergschenhoek. Alle voorkomende kantoor gerelateerde werkzaamheden vallen onder mijn verantwoordelijkheid en ik zorg voor de administratieve afhandeling van onze medewerkers.

Tevens bedenk ik samen met Merel de styling voor de opdrachten van Modelbusiness. De inkoop en het creëren van de custom made styling welke je op diverse opdrachten voorbij ziet komen, zijn uit mijn creatieve koker.

Teamwork makes the dream work

ModelBusiness heeft mij laten groeien op het gebied van mijn professionaliteit tijdens evenementen.

Ik ben onderdeel van de tofste evenementen van Nederland, heb mijn netwerk kunnen vergroten, ben een stuk zelfstandiger geworden en heb de leukste baan die ik met een lach op mijn gezicht, gezamenlijk met leuke meiden vervul! Een opdracht van ModelBusiness is altijd tot in de puntjes geregeld en ik kijk er altijd naar uit om weer aan de slag te mogen voor dit fijne bedrijf!

Lisanne
Werkzaam sinds 2018

Werken voor ModelBusiness heeft mij nu al onwijs veel geleerd. Ik werk er nu iets langer dan een jaar en heb al hele toffe klussen mogen doen!

Van mensen ontvangen op de meest exclusieve events tot het shooten van nieuwe content voor verschillende winkels. Maar ook opdrachten zoals het begeleiden van kids bij een “drijf-in bioscoop” of het uitdelen van leuke goodies voor de opening van een vernieuwd stadscentrum. Iedere klus is altijd tot in de puntjes verzorgd en dankzij de heldere en fijne communicatie vanuit Merel verlopen deze ook altijd goed.

Lotte
Werkzaam sinds 2019

Ik werk nu bijna een jaar voor ModelBusiness met veel plezier!

De opdrachten, werkzaamheden en collega’s zijn erg divers wat het voor ons als host/hostess leuk maakt. Er is ruimte voor onze interesses en kwaliteiten, daaruit worden verschillende klussen ons toegezegd. Denk aan een gastenlijst beheren bij een VIP gedeelte, gastvrouw in een chique restaurant, een fotoshoot voor een sieradenmerk, cadeaus uitdelen in winkelcentra en ga zo maar door. Ik ben een super tevreden hostess en kan niet wachten op wat ons aankomend jaar te wachten staat!

Esmee
Werkzaam sinds 2019

Wauw wat een top bedrijf is ModelBusiness.

Ik werk er inmiddels al 5 jaar en ben altijd met plezier naar mijn werk/opdrachten gegaan! Alles is netjes geregeld van duidelijke briefing vooraf tot aanspreekpunt op locatie! Merel is een top werkgever, legt je alles tot in de puntjes uit en zorgt altijd dat de opdrachten een feestje zijn! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik voor dit geweldig mooie bedrijf mag werken en allemaal mooie herinneringen mag opbouwen. Op naar nog meer mooie jaren!!

Manouk
Werkzaam sinds 2016

Het fijne aan de samenwerking met ModelBusiness is dat het bedrijf goed op de hoogte is van je kwaliteiten.

Je wordt op een ‘job’ ingezet waar je goed tot je recht komt, waardoor je nog meer plezier uit je werk haalt. De jobs variëren per keer, hierdoor kom je op verschillende plekken terecht en leer je omgaan met allerlei soorten mensen. Het is dus nooit saai op de werkvloer! Het team staat altijd voor je klaar waardoor de communicatie soepel verloopt en je snel weet waar je aan toe bent.

Ricardo
Werkzaam sinds 2020

ModelBusiness is een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Ik ben een aantal jaar geleden benaderd om bij hen te komen werken. De flexibiliteit en de toffe klussen is wat mij enthousiasmeert. Over de knappe koppen nog geeneens gesproken. Alle lof voor dit bedrijf.

Janice
Werkzaam sinds 2018
Hospitality
0

Het aantal opdrachten waar wij tijdens events de hospitality voor hebben verzorgd.

Modellen
0

Het aantal actieve modellen dat ModelBusiness nu in haar database heeft verwerkt.

Events
0

Het aantal events wat wij door de jaren heen hebben georganiseerd.

Promoties
0

Het aantal promotie acties wat wij tot op heden voor bedrijven en merken hebben uitgevoerd.