ModelBusiness

Founder

ModelBusiness

Founder

Founder

Alleen het beste is goed genoeg, mijn netwerk kent mij als een dame met een meedenkende en een no-nonsense mentaliteit. Mijn drive heeft gemaakt dat mijn hospitalitybureau Modelbusiness succesvol op de kaart staat. Inmiddels hebben wij duizenden zeer uiteenlopende nationale en internationale opdrachten op onze naam staan en een mooi netwerk aan vaste opdrachtgevers weten op te bouwen. 

Vanuit mijn eigen jarenlange praktijkervaring op het gebied van hospitality en promotions en het managen van een hospitalitybureau heb ik in 2014 de touwtjes in eigen hand genomen en mijn droom op carrièregebied waargemaakt.

Mijn eigenwijze instelling, commerciële bevlogenheid en oog voor detail zijn de mix van dit succes. Waar ik ben begonnen met de inzet van mijzelf in de rol van hostess en de inzet van andere professionele dames en heren op de opdrachten van Modelbusiness, zet ik vandaag de dag de koersen uit en stuur ik het vaste team van Modelbusiness aan.

Onze kracht ligt op het gebied van de juiste mensen matchen op de opdracht en middels heldere communicatie weten zij wat er van hen verwacht wordt. De dames en heren welke door Modelbusiness worden ingezet zijn geselecteerd op een vriendelijke en betrokken instelling, een representatief voorkomen en een no-nonsense mentaliteit. Door deze werkwijze weten wij als geen ander in welke rol een medewerker uitblinkt en zorgen wij keer op keer voor tevreden opdrachtgevers. 

Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Door de jaren heen is ons serviceportfolio uitgegroeid naar een allround servicebureau waar de inzet van mensen de leidraad zijn maar waar styling en digitale promotionele activiteiten niet onder doet in de kwaliteit die wij u kunnen bieden.

Met de onlangs vernieuwde website nemen we u graag mee in onze wereld waar een ultieme beleving voorop staat.